27. 6. 2019.

Suvremena talijanistika: jezik, komunikacija i talijanska kultura

Vrijeme: 27. 6. 2019. | 11:00

Nositelj programa: doc. dr. sc. Gianna Mazzieri Sanković, Odsjek za Talijanistiku Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Područje: Poučavanje talijanskog jezika (L2) kao drugog i stranog jezika

Razina i vrsta stručnog skupa: državni, jednodnevni

Namjena: Program je namijenjen profesorima talijanskoga jezika kao drugog(L2) i stranog jezika

Mjesto održavanja: Filozofski fakultet u Rijeci, Odsjek za Talijanistiku, Sveučilišna avenija 4, Rijeka

Broj polaznika: 40-45

Rok prijave: do 20. lipnja 2019. obavezna prijava na www.ettaedu.hr

Predavači: doc. dr. sc. Gianna Mazzieri-Sanković, Università degli Studi di Fiume, Sveučilište u Rijeci,  prof.dr.sc. Franco Finco, Pädagogische Hochschule Kärnten – Klagenfurt, Austija,  dr.sc. Maja Đurđulov, Università degli Studi di Fiume, Sveučilište u Rijeci,doc.dr.sc. Francesca Malagnini, Università per Stranieri di Perugia, Italija,  dott.ssa Iva Peršić, Università degli Studi di Fiume, Sveučilište u Rijeci

Ciljevi - sudionici stručnoga skupa će moći:

  • - razviti komunikacijske vještine na talijanskom jeziku kao drugom i stranom jeziku,
  • - razviti jezične kompetencija vezane za normu talijanskog jezika,
  • - razviti kompetencije vezane za posebnosti primjene prošlih glagolskih vremena,
  • - primijeniti novostečena znanja vezana za postupanje s internetskim vijestima,
  • - upoznati obilježja komunikacijske vitalnosti talijanskog jezika
  • - razviti kompetencije vezane za postupke prevođenja u nastavi stranih jezika

Oblici rada: Interdisciplinarni, predavanje, radionice

Vrednovanje: upitnik o vrednovanju i samovrednovanju AZOO-a

Napomena: Organizacija stručnog skupa u suradnji AZOO-a i Filozoskog fakultet u Rijeci – Odsjek za talijanistiku.

Voditelj: Marija Puškarić, prof., vanjski suradnik Agencije za odgoj i obrazovanje

E-mail: marija.puskaric@azoo.hr

Filtriranje

Filtriraj po području:

Filtriraj po voditelju:

Filtriraj po naslovu:

Obavijesti

Izdvajamo