Engleski jezik

30. 1. 2020.

Očitovanje državnog Povjerenstva za provedbu Natjecanja iz engleskoga jezika na primjedbe na test za 8. razred

Agencija za odgoj i obrazovanje objavljuje očitovanje državnog Povjerenstva za provedbu Natjecanja iz engleskoga jezika na primjedbe na test za 8. razred pristigle nakon provedenog školskog natjecanja. 

25. 3. 2019.

Državno Natjecanje iz engleskoga jezika 2019., - popis prijavljenih učenika, program natjecanja i obavijest o prijevozu

Državno povjerenstvo Natjecanja iz engleskoga jezika zaprimilo je i pregledalo sve prijave za državno Natjecanje iz engleskoga jezika. Prema podacima iz  prijava odredili smo učenike koji će se natjecati na Listi C (učenici koji su se tijekom svoga dosadašnjeg obrazovanja školovali na engleskom jeziku dulje od jedne školske godine i oni koji su se tijekom prethodne dvije školske godine školovali na engleskom jeziku u trajanju od jednoga obrazovnog razdoblja do jedne školske godine).

11. 3. 2019.

Državno natjecanje iz engleskoga jezika - popis pozvanih učenika

Objavljujemo konačne ljestvice poretka za sve kategorije županijskog Natjecanja iz engleskoga jezika 2019. godine. Na ljestvicama su posebno označeni i istaknuti učenici koji su svojim rezultatom stekli pravo sudjelovanja na državnom natjecanju. To se ujedno smatra i javnim pozivom na državnu razinu natjecanja pa se učenici neće dodatno pozivati pisanim pozivom na adresu škole. Državno će se natjecanje održati od 1. do 3. travnja 2019. u Osnovnoj školi Poreč.

Obavijesti

Izdvajamo