Ravnatelji

10. 4. 2019.

Ministrica Divjak upoznala ravnatelje s tijekom provedbe kurikularne reforme

Ministrica Divjak upoznala ravnatelje s tijekom provedbe kurikularne reforme

Agencija za odgoj i obrazovanje organizirala je 9. i 10. travnja 2019. godine u Primoštenu državni stručni skup za ravnatelje srednjih škola i učeničkih domova s temom vođenje i rukovođenje školskom ustanovom tijekom reformskog procesa, o čemu je u uvodnom izlaganju govorila ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak.

9. 4. 2019.

Divjak: Za kurikularnu reformu planirane dvije milijarde kuna

Divjak: Za kurikularnu reformu planirane dvije milijarde kuna

Ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak u ponedjeljak na skupu s ravnateljima osnovnih škola iz četiri dalmatinske županije najavila je kako će u kurikularnu reformu biti uloženo dvije milijarde kuna, odnosno prosječno 1,5 milijuna kuna za svaku školu.

15. 3. 2019.

Bez podrške i potpore ravnatelja ne mogu se očekivati uspješne promjene

Bez podrške i potpore ravnatelja ne mogu se očekivati uspješne promjene

Agencije za odgoj i obrazovanje organizirala je od 11. do 13. ožujka 2019. godine u Šibeniku državni stručni skup za ravnatelje osnovnih škola Republike Hrvatske „Ravnatelji i promjene u školstvu“.

16. 1. 2019.

Uloga ravnatelja srednje strukovne škole u strategiji  razvoja škole

Uloga ravnatelja srednje strukovne škole u strategiji razvoja škole

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje 15. i 16. siječnja 2019.  održan je u Zadru dvodnevni državni stručni  skup pod nazivom „Uloga ravnatelja srednje strukovne škole u strategiji  razvoja škole"  namijenjen ravnateljima srednjih strukovnih škola RH. Skup je okupio preko 150 ravnatelja, a  govorili su stručnjaci iz područja školskog menadžmenta,  predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja, te ravnatelji srednjih strukovnih škola.

1. 1. 2019.

Najava državnog stručnog skupa: „Uloga ravnatelja srednje strukovne škole u strategiji razvoja škole“

Državni stručni skup Uloga ravnatelja srednje strukovne škole u strategiji razvoja škole koji je  namijenjen ravnateljima srednjih strukovnih škola održat će se 15. i 16. siječnja 2019. godine u Zadru, u hotelu Kolovare. Na stručnom skupu govorit će stručnjaci iz područja školskog menadžmenta, kao i stručnjaci iz prakse, te ravnatelji srednjih strukovnih škola.

Obavijesti

Izdvajamo