Katalog natjecanja i smotri - Biologija
16. 04. 2018.

Obavijesti o organiziranom prijevozu na državno Natjecanje iz biologije 2018. i program natjecanja

U slučaju potrebe korekcija mjesta ili vremena polaska autobusa, sudionici se trebaju obratiti voditelju autobusa te informirati tajnicu Natjecanja.

Razmještaj po sobama i hotelima (Kaštel i International) će se napraviti za vrijeme putovanja kako ne bismo stvarali gužvu na recepciji. Od oba hotela do škole ima 10 -12 minuta pješačenja.

Sudionici u natjecanju u istraživačkim projektima trebaju na plakate staviti letvice i uzicu. Ako trebate ispred plakata stol, pošaljite informaciju tajnici Natjecanja.

Dragi mentori, učenici i članovi Državnoga povjerenstva,

pozivamo vas da prilikom dolaska na državnu razinu Natjecanja iz biologije u Crikvenicu, ako želite, ponesete iz svojih gradova, županija i regija autohtone proizvode koji najbolje predstavljaju gastronomiju i tradiciju vašeg zavičaja (jasno, simbolično).

Tijekom natjecanja ćemo u neformalnoj prigodi degustirati proizvode te iskoristiti priliku za druženje i razmjenu iskustava i ideja, što se prošle godine pokazalo kao ugodan događaj. Molimo vas da vodite računa o zdravstvenoj ispravnosti proizvoda te izbjegavate alkoholna pića i proizvode koje treba pohraniti u hladnjak.

Veselimo se prigodi za druženje,
Državno povjerenstvo

KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja