Katalog natjecanja i smotri - Matematika
13. 03. 2018.

Objava rezultata županijskoga Natjecanja iz matematike nakon revizije

Revizija rezultata obavljena je u subotu, 10. ožujka 2018. godine, u vremenu od 9.00 do 18.00 sati.

Državno povjerenstvo je još jednom pregledalo testove te uskladilo bodovanje sa službenim, kako bi svi učenici bili vrednovani prema istome kriteriju. Objavljujemo revidirane ljestvice poretka za učenike osnovnih škola i za učenike srednjih škola.

Učenici kojima je broj bodova znatnije promijenjen mogu zatražiti objašnjenja od članova Državnoga povjerenstva koji su pregledavali testove i to isključivo elektroničkim putem na:  Ova je e-mail adresa je zaštićena od spam-robota. Morate uključiti Javascript da biste je vidjeli. Ova je e-mail adresa je zaštićena od spam-robota. Morate uključiti Javascript da biste je vidjeli. Ova je e-mail adresa je zaštićena od spam-robota. Morate uključiti Javascript da biste je vidjeli. , najkasnije do četvrtka, 15. ožujka 2018. godine, do 15 sati. Službena ljestvica poretka nakon županijskoga natjecanja bit će objavljena u petak, 16. ožujka 2018. godine.

Popis učenika koji se pozivaju na Državno natjecanje bit će objavljen u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine.

Draženka Kovačević, prof.
tajnik Državnoga povjerenstva za Natjecanje iz matematike 2018.

Dokumenti

KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja