Obavijesti i najave - Najave i pozivi
20. 09. 2016.

Najava svečanih promocija odgojno-obrazovnih radnika u zvanje mentora 13. i 14. listopada 2016. godine

Svečane promocije odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora održat će se 13. i 14. listopada 2016. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s početkom u 12 sati. Odluku o prvom izboru u zvanje mentora dobit će ukupno 699 odgojno-obrazovnih radnika.

Svečanom promocijom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta žele nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

Zbog velikog broja promoviranih, svečane promocije održat će se u dva dana. Prvi dan, 13. listopada bit će promovirani odgojitelji i stručni suradnici iz predškolskih ustanova te dio učitelja i stručnih suradnika iz osnovnih škola, a 14. listopada održat će se promocija ostalih učitelja i stručnih suradnika osnovnih škola te nastavnika, stručnih suradnika i odgajatelja iz srednjih škola i učeničkih domova.

U prilogu objavljujemo popis promoviranih za 13. listopada, odnosno 14. listopada 2016. Molimo promovirane odgojno-obrazovne radnike da dođu na promociju prema objavljenom rasporedu. Naknadne izmjene rasporeda nisu moguće.

Promocija 13. listopada 2016.

Promocija 14. listopada 2016.

KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja