Arhiv natjecanja i smotri - Matematika
16. 03. 2016.

Poziv učenicima i mentorima na državno Natjecanje iz matematike 2016.,prijavnica i program

Državno Natjecanje iz matematike održat će se u Primoštenu od 4. do 6. travnja 2016. godine.

Molimo škole čiji su učenici pozvani na državno Natjecanje iz matematike da popunjenu prijavnicu za učenika /učenike pošalju tajnici Državnoga povjerenstva Draženki Kovačević na mail-adresu Ova je e-mail adresa je zaštićena od spam-robota. Morate uključiti Javascript da biste je vidjeli. , najkasnije do petka, 18. ožujka 2016. godine.

Obavijesti o organiziranom prijevozu bit će objavljena na web-stranici AZOO-a 29. ožujka 2016. godine, a ako je potrebno, informacije o prijevozu možete dobiti i od viših savjetnika: Nede Lesar ( Ova je e-mail adresa je zaštićena od spam-robota. Morate uključiti Javascript da biste je vidjeli. ) za zagrebačko područje, Antonele Czwyck Marić ( Ova je e-mail adresa je zaštićena od spam-robota. Morate uključiti Javascript da biste je vidjeli. ) za splitsko područje, Veska Nikolausa ( Ova je e-mail adresa je zaštićena od spam-robota. Morate uključiti Javascript da biste je vidjeli. ) za riječko područje i Dajane Zucić ( Ova je e-mail adresa je zaštićena od spam-robota. Morate uključiti Javascript da biste je vidjeli. ) za osječko područje.

Dokumenti

KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja