Arhiv natjecanja i smotri - Španjolski jezik
13. 03. 2015.

Ljestvica poretka nakon županijskog Natjecanja iz španjolskog jezika i popis pozvanih na državno 2015.

Objavljujemo ljestvicu poretka rezultata učenika nakon županijskog Natjecanja iz španjolskoga jezika, koju je načinilo Državno povjerenstvo. Učenici čija imena se nalaze na ljestvici označena i istaknuta žutom bojom stekli su pravo sudjelovanja na državnom natjecanju.

Učenici se neće dodatno pozivati pisanim pozivom na adresu škole, a ravnatelji su dužni ispuniti obrazac  i upitnik za sudjelovanje učenika na državnom natjecanju, poslati ispunjeni obrazac i upitnik  za državno natjecanje iz španjolskoga jezika i potvrditi dolazak učenika i mentora pratitelja na državno natjecanje do 20. ožujka 2015. na adresu elektroničke pošte: Ova je e-mail adresa je zaštićena od spam-robota. Morate uključiti Javascript da biste je vidjeli. , ili Ova je e-mail adresa je zaštićena od spam-robota. Morate uključiti Javascript da biste je vidjeli.

Program državnog natjecanja i sve ostale važne informacije državno povjerenstvo će objaviti na internetskim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje.

KaramanDesign

Na vrh stranice Copyright © Agencija za odgoj i obrazovanje. Prenošenje sadržaja dopušteno je uz navođenje izvora. Uvjeti korištenja