Natjecanja i smotre / 31. ožujka 2017.

Popis pozvanih učenika po kategorijama na državno Natjecanje iz engleskoga jezika 2017, program natjecanja i obavijest o prijevozu

Državno povjerenstvo Natjecanja iz engleskoga jezika zaprimilo je i pregledalo sve prijave za državno Natjecanje iz engleskoga jezika. Prema podacima iz  prijava odredili smo učenike koji će se natjecati na Listi C (učenici koji su se tijekom svoga dosadašnjeg obrazovanja školovali na engleskom jeziku dulje od jedne školske godine i oni koji su se tijekom prethodne dvije školske godine školovali na engleskom jeziku u trajanju od jednoga obrazovnog razdoblja do jedne školske godine).

U prilogu ćete pronaći popis prijavljenih učenika i mentora na državno Natjecanje po kategorijama te popis natjecatelja koji će se natjecati na Listi C. Podaci su dopunjeni i ispravljeni prema navodima iz prijava te pregledom dokumentacije. Molimo Vas da nam javite eventualne promjene kako bismo mogli tiskati pohvalnice i priznanja s točnim podatcima. Molimo učenike da sa sobom na natjecanje ponesu pribor za pisanje i dokument koji može poslužiti za njihovu identifikaciju (osobna iskaznica, putovnica, učenička knjižica, zdravstvena iskaznica i sl.).