Natjecanja i smotre / 26. ožujka 2012.

Popis pozvanih na državno Natjecanje iz njemačkog jezika 2012. godine i obavijesti o prijevozu

Objavljujemo konačne ljestvice poretka (za sve kategorije i sve liste) Natjecanja iz njemačkog jezika 2012. godine. Na ljestvicama su posebno označeni i istaknuti učenici koji su svojim rezultatom stekli pravo sudjelovanja na državnome natjecanju. To se ujedno smatra i javnim pozivom na državnu razinu natjecanja pa se učenici neće dodatno pozivati pisanim pozivom na adresu škole.

            Prijave za državno natjecanje tj. popunjeni obrazac (vidi prilog u Katalogu) trebaju se poslati elektroničkom ili običnom poštom tajnici državnoga povjerenstva najkasnije do 16. travnja 2012 na ninocka.truckbiljan@gmail.com . Prijave su organizatorima državnoga natjecanja potvrda da će učenici moći sudjelovati na državnome natjecanju i obavijest o tome koja će ih osoba pratiti u funkciji mentora (ukoliko je primjerice mentor iz bilo kojih razloga spriječen putovati) te provjera potrebnih osobnih i ostalih podataka. Državno će se natjecanje održati od 13. do 15. svibnja 2012. u Osnovnoj školi Stjepana Ivičevića u Makarskoj.

            Svima koji su sudjelovali u pripremi i provedbi školske i županijske razine zahvaljujemo na obavljenome poslu i suradnji, a učenicima i mentorima čestitamo na uspjehu.