Natjecanja i smotre / 6. travnja 2021.

Odabrane radijske emisije i pojedinačni scenski nastupi koji će se predstaviti na državnoj Smotri LiDraNo 2021.

Članovi prosudbenih povjerenstava za radijske emisije i pojedinačne scenske nastupe državne Smotre LiDraNo vrednovali su i prosudili pristigle radijske emisije te odabrali emisije i nastupe koji se pozivaju na državnu Smotru literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2021.  

Državna povjerenstva za ostale izraze, literarni, samostalni novinarski radovi i školski listovi vrednuju radove i popis učenika koji se pozivaju na državnu smotru objavit ćemo sljedećih dana.  

Državna Smotra LiDraNo održat će se od 19. do 23. travnja 2021. godine online. Upute za pristupanje okruglim stolovima i vrijeme održavanja bit će objavljeni na  internetskim stranicama Agencije. Članovi povjerenstava za pojedine izraze e-mailom će komunicirati s pozvanim učenicima, odnosno mentorima.  

Pozivamo mentore učenika koji su pozvani na državnu Smotru LiDraNo 2021. u izrazima: pojedinačni scenski nastupi i radijske emisije da prijave sudjelovanje na okruglom stolu. Prijave je potrebno poslati elektroničkom poštom na e-adrese voditelja povjerenstava za određene stvaralačke izraze. 

U prijavi obavezno treba navesti
– ime i prezime mentora 
– ime i prezime učenika 
– naziv škole 
– adresu elektroničke pošte mentora i broj kontakt telefona mentora.  

RADIJSKI IZRAZ

Pozvane radijske emisije iz osnovnih škola

(pdf: 426,54 KB)

Preuzmi

Pozvane radijske emisije iz srednjih škola

(pdf: 424,93 KB)

Preuzmi

POJEDINAČNI SCENSKI NASTUPI

Pozvani učenici osnovnih škola

(xlsx: 37,03 KB)

Preuzmi

Pozvani učenici srednjih škola

(xlsx: 39,22 KB)

Preuzmi