Natjecanja i smotre / 14. ožujka 2016.

Ljestvice poretka nakon županijskog Natjecanja iz francuskoga jezika 2016. i popis pozvanih na državno natjecanje

Objavljujemo konačne ljestvice poretka za sve kategorije Natjecanja iz francuskoga jezika 2016. godine. koju je načinilo državno povjerenstvo. Učenici čija imena se nalaze na ljestvici označena i istaknuta žutom bojom stekli su pravo sudjelovanja na državnom natjecanju.

To se ujedno smatra i javnim pozivom na državnu razinu natjecanja pa se učenici neće dodatno pozivati pisanim pozivom na adresu škole. Škole su dužne poslati ispunjeni obrazac za sudjelovanje učenika na državnom natjecanju i potvrditi dolazak učenika i mentora pratitelja na državno natjecanje do 21. ožujka 2016. na adresu elektroničke pošte: galjina.venturin@azoo.hr Nepotpune i zakašnjele prijave (pristigle nakon navedenog nadnevka) Državno povjerenstvo neće razmatrati. (Prijavu za županijsko / državno Natjecanje iz francuskoga jezika možete pronaći u privitku dokumenta Natjecanje iz francuskog jezika 2016. na stranicama Agencije.)

Program državnog natjecanja i sve ostale važne informacije o organiziranom prijevozu državno povjerenstvo će objaviti na internetskim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje te vas molimo da je redovito provjeravate.

Svima koji su sudjelovali u pripremi i provedbi školske i županijske razine zahvaljujemo na obavljenom poslu i suradnji, a učenicima i mentorima čestitamo na uspjehu.

 

Državno povjerenstvo iz francuskoga jezika