Natjecanja i smotre / 24. studenoga 2020.

Državno Natjecanje iz kemije 2019/20. – Ljestvice privremenog poretka

Državno povjerenstvo za Natjecanje iz kemije 2019/20. ispravilo je zadaće natjecatelja u znanju te procijenilo radove natjecatelja u kategoriji samostalnih istraživačkih radova. Objavljujemo Ljestvice privremenog poretka za natjecatelje u znanju za osnovnu i srednju školu te Ljestvica privremenog poretka natjecatelja u samostalnim istraživačkim radovima.

Budući da zbog epidemiološke situacije nije bio moguć uvid u zadaće i radove natjecatelja, Povjerenstva za ispravljanje zadaća u svakoj kategoriji natjecanja u znanju te radova u kategoriji samostalnih istraživačkih radova objavljuju Izvješća o ispravljanju pojedine kategorije. Na temelju Izvješća natjecatelji i njihovi mentori moći će zaključiti o rezultatima riješenih zadataka na državnoj razini Natjecanja iz kemije.

Sukladno Dodatnim uputama o provedbi Natjecanja iz kemije, privremena ljestvica poretka postaje konačna, ako nema žalbi nakon 12 sati od objave ljestvice privremenog poretka.

U slučaju podnošenja žalbe, žalbu podnosi mentor učenika na e-adresu predsjednika Državnoga povjerenstva i tajnice s naznakom kategorije te zadatka na koji se žali. Žalba se može podnijeti do 26. studenoga 2020. godine do 16 sati.

Ljestvice konačnog poretka za sve kategorije Natjecanja iz kemije, bit će objavljene nakon rješavanja svih žalbi zaprimljenih do 26. studenoga 2020. godine do 16 sati.

Svim natjecateljima i mentorima čestitamo na postignutom uspjehu tijekom Natjecanja iz kemije!

Tajnica Natjecanja iz kemije

dr.sc.Olgica Martinis

Izvješće 7. razred

(docx: 13,50 KB)

Preuzmi

Ljestvica privremenog poretka 7. razred

(xlsx: 12,97 KB)

Preuzmi

Izvješće 8. razred

(docx: 17,42 KB)

Preuzmi

Ljestvica privremenog poretka 8. razred

(xlsx: 12,96 KB)

Preuzmi

Izvješća i ljestvice privremenog poretka za natjecatelje iz srednjih škola i samostalnih istraživačkih radova

(zip: 167,14 KB)

Preuzmi