Najave i izvješća / 3. ožujka 2011.

Stručni skup Razvijanje projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo, 3. ožujka 2011.

Nacionalni_programi_mStručni skup Razvijanje projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo Vlade Republike Hrvatske namijenjen stručnim suradnicima na području Grada Zagreba, Primorsko-goranske, Ličko-senjske, Zadarske, Šibensko-kninske, Vukovarsko-srijemske, Splitsko-dalmatinske, Istarske i Dubrovačko-neretvanske županije održan je 3. ožujka 2011. godine u Zagrebu.

Ovim skupom nastojalo se pridonijeti poticanju dijaloga i novih promišljanja o tome što su to projekti iz područja ljudskih prava, kako ih osmišljavati i oživotvorivati u dječjim vrtićima te koji je njihov utjecaj odnosno dobrobit za odgoj djece rane dobi.

Nacionalni_programi_1_mNastojalo se motivirati sudionike skupa na propitivanje smisla ovih  projekata općenito, posebice onih prezentiranih, te načina djelovanja odraslih u suvremenim dječjim vrtićima koji žele pridonijeti izgrađivanju demokratskih odnosa, kritičkog propitivanja, novih vrijednosti te novih  kompetencija djece rane dobi.

Dokumenti