Najave i izvješća / 23. siječnja 2011.

Modularno stručno usavršavanje učitelja razredne nastave – Grad Zagreb i Zagrebačka županija (zapad)

Modularno stručno usavršavanje učitelja razredne nastave prema ispitanim potrebama u Gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji (zapad) započet će u studenome 2010. godine nakon što završi e-prijavljivanje koje je počelo 18. listopada i trajat će do 29. listopada 2010. godine.

Molimo sve sudionike koji od sustava e-prijavljivanja dobiju obavijest nakon uspješnog prijavljivanja za željeni modul, da će stručni skup za koji su prijavljeni početi 29. listopada 2010. u 8 sati ZANEMARE. Vremenik početka modula bit će objavljen u bazi podataka istovjetno kao i prošle školske godine. Termini održavanja modula će biti isključivo u poslijepodnevnim satima kada im mogu prisustvovati svi učitelji. Molimo vas da redovito pratite promjene objavljene na mrežnim stranicama.

Moderatori modularnog stručnog usavršavanja školske godine 2010./11. su županijski voditelji razredne nastave Grada Zagreba i Zagrebačke županije (zapad). Predavanja i radionice u okviru 33 teme koje su predviđene modulima izvodit će sveučilišni profesori, viši savjetnici za razrednu nastavu, županijski voditelji, učitelji praktičari, stručni suradnici te vanjski licencirani suradnici Agencije za odgoj i obrazovanje. Potvrde o stručnom usavršavanju, sudionici stručnog usavršavanja će dobiti na kraju 3. modula prema registriranim sudionicima iz baze podataka ovisno o vremenu provedenom na stručnom usavršavanju.

Želimo vam uspješno stručno usavršavanje!

Sanja Urek, dipl. učiteljica, viša savjetnica za razrednu nastavu
Biljana Petljak-Zekić, dipl. učiteljica, viša savjetnica za razrednu nastavu
Igor Rukljač, dipl. učitelj, viši savjetnik za razrednu nastavu

Napomena:
Prijave za modularno stručno usavršavanje učitelja razredne nastave Grada Zagreba i Zagrebačke županije (zapad) za školsku godinu 2010./11. zaključat će se automatski 29. listopada 2010. Stoga molimo sve učitelje da se do toga vremena svakako prijave kroz web aplikaciju e-prijave jer naknadne prijave neće biti moguće.