Natjecanja i smotre / 21. ožujka 2013.

Popis pozvanih na državnu Smotru LiDraNo 2013. i obavijesti o održavanju Smotre

Članovi prosudbenih povjerenstava odabrali su radove i učenike koje pozivaju na državnu Smotru LiDraNo 2013.  i očekujemo oko 700 pozvanih sudionika.
LiDraNo 2013. održat će se u Primoštenu od 7. do 11. travnja 2013.

Od 7. do 9. travnja (nedjelja – utorak) sudjelovat će učenici i mentori osnovnih škola.

Od 9. do 11. travnja (utorak – četvrtak) sudjelovat će učenici i mentori srednje škole.

Molimo sve škole, čija imena učenika ili mentora nisu točno napisana ili nedostaju podaci, da nam na e-mail: fhvizdalek@azoo.hr odmah pošalju točne podatke.

Svi sudionici bit će smješteni u Hotelu Zora, gdje će se odvijati i cjelokupni program Smotre LiDraNo za sve izraze, uključujući i scenski izraz.

Dokumenti

Objavljujemo program Smotre LiDraNo po danima uz napomenu da Agencija za odgoj i obrazovanje zadržava pravo izmjene programa Smotre.

Napomena za skupne scenske nastupe

Molimo sve dramske grupe da svoje skupne nastupe prilagode ovogodišnjim uvjetima.

Skupni scenski nastupi (i probe) održavat će se u Kongresnoj dvorani Kravata (Hotel Zora), koja ima pozornicu i ulaz s desne strane, ali nema zastor (pozornica je duboka oko 5,40 m, a široka oko 7,60 m, visoka 2,60. Pozornica će biti produžena preko stepenica koje se nalaze na njezinu prednjem dijelu i bit će postavljene „ulice“/ paravani s lijeve i desne (ispred vrata koja vode iza pozornice) strane pozornice.

Tehničke mogućnosti (upotreba svjetla i ozvučenja) bit će osigurane kao i na prethodnim smotrama. Dostupni rekviziti će biti oni koje je škola domaćin u mogućnosti nabaviti (stolci, stolovi, klupe i sl.), za sve posebnosti molimo dramske grupe da ih same osiguraju.

Objavljujemo fotografiju dvorane i pozornice i nacrt, odnosno dimenzije pozornice.

Dokumenti

Obavijest o prijevozu učenika i učitelja/ nastavnika Grada Zagreba objavit ćemo naknadno.