Natjecanja i smotre / 26. ožujka 2015.

Popis pozvanih na državno Natjecanje iz logike i filozofije 2015.

Objavljujemo popise pozvanih na XVIII. državno natjecanje iz logike i filozofije. Popise je pozvanih na XVIII. državno Natjecanje iz logike i filozofije Državno povjerenstvo, prema uputama za Natjecanje iz logike i filozofije 2015., izradilo na temelju pristiglih ljestvica konačnoga poretka županijskih povjerenstava. Ovo je jedini poziv učenicima na XVIII. državno Natjecanje iz logike i filozofije.

Državno će se natjecanje održati od 23. do 25. travnja 2015. Godine u Našicama.  Dolazak i odlazak na Državno natjecanje nužno je obaviti organiziranim prijevozom o čemu ćete također biti na vrijeme obaviješteni na mrežnim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje. Drugačiji oblik putovanja nije moguć bez znanja tajnice Državnoga povjerenstva za Natjecanje iz logike i filozofije. Zbog ovih, i drugih važnih obavijesti, molimo vas redovito posjećujete mrežne stranice Agencije.

Molimo mentore i učenike koji žele sudjelovati na Olimpijadi iz filozofije da popunjenu prijavnicu pošalju tajnici Državnoga povjerenstva  na sljedeću adresu elektorničke pošte: katarina.stupalo@azoo.hr , najkasnije do 10. travnja 2015.

Svima koji su sudjelovali u pripremi i provedbi školske i županijske razine Natjecanja zahvaljujemo na pravodobnosti, slijeđenju uputa, pouzdanosti i suradnji. Učenicima i mentorima čestitamo na uspjehu.

 

U ime Državnog/ih povjerenstava:
Katarina Stupalo, prof. (tajnica)