Natjecanja i smotre / 21. ožujka 2016.

Popis pozvanih na državno Natjecanje iz hrvatskoga jezika 2016.

Objavljujemo popise pozvanih na XXI. državno natjecanje iz hrvatskoga jezika u svih šest kategorija. Popise je pozvanih na XXI. državno Natjecanje iz hrvatskoga jezika Državno povjerenstvo, prema uputama za Natjecanje iz hrvatskoga jezika 2016., izradilo na temelju pristiglih ljestvica konačnoga poretka županijskih povjerenstava. Ovo je jedini poziv učenicima na XXI. državno Natjecanje iz hrvatskoga jezika.

Državno će se natjecanje održati od 27. do 29. travnja 2016. Godine u Osnovnoj školi Petra Preradovića, Zadar. Dolazak i odlazak na Državno natjecanje nužno je obaviti organiziranim prijevozom o čemu ćete također biti na vrijeme obaviješteni na mrežnim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje. Drugačiji oblik putovanja nije moguć bez znanja tajnice Državnoga povjerenstva za Natjecanje iz hrvatskoga jezika. Zbog ovih, i drugih važnih obavijesti, molimo vas redovito posjećujete mrežne stranice Agencije.

Svima koji su sudjelovali u pripremi i provedbi školske i županijske razine Natjecanja zahvaljujemo na obavljenom poslu i suradnji. Učenicima i mentorima čestitamo na uspjehu.

Državno povjerenstvo