Natjecanja i smotre / 2. svibnja 2019.

Obavijest o prijevozu na državno Natjecanje iz biologije 2019.

Poštovani učenici, mentori i članovi DP za Natjecanje iz biologije 2019.,

objavljujemo popis putnika u autobusima, voditelje autobusa te plan putovanja (mjesta stajanja tj. ulaženja sudionika na pojedinim relacijama). U slučaju nužnih izmjena u rasporedu putovanja, molimo vas, obratite se na mail tajnice DN: marina.nist@azoo.hr

Pozvane sudionike molimo da se u slučaju odustajanja od korištenja organiziranoga prijevoza obvezno jave na mail i/ili kontakt telefon voditelja autobusa naznačen u planu puta kako autobusi ne bi čekali.

Troškove organiziranoga prijevoza snosi Agencija za odgoj i obrazovanje. Naknade troškova za druge oblike i vrste prijevoza neće biti moguće ostvariti (osim za putnike koji stanuju više od 30 km od mjesta okupljanja obuhvaćenoga organiziranim prijevozom i uz predočenje originalnih putnih karata/potvrda o cijeni karte na toj relaciji). Ukoliko netko odluči putovati u vlastitom aranžmanu, troškove prijevoza snosit će sam, ali treba o tome informirati voditelja autobusa u kojem je na popisu putnika.

S obzirom na brojnost sudionika i trajanje putovanja molimo sve sudionike Natjecanja da se pridržavaju voznoga reda i rasporeda putnika po autobusima.

Autobusi će dovesti sudionike do hotela Medora u Podgori, gdje smo smješteni www.medorahotels.com

Učenici, mentori i članovi Državnog povjerenstva trebaju sa sobom obavezno imati svoj OIB.

Učenici koji sudjeluju u istraživačkim projektima trebaju pripremiti plakat tako da se može objesiti na pano te poslati mail tajnici Natjecanja ako trebaju stol za demonstraciju ispred plakata.

Kako se prošlih godina pokazalo kao dobra praksa za DRUŽENJE SVIH SUDIONIKA, pozivamo vas da, ako želite,  i ove godine ponesete neke specifične prehrambene proizvode iz svoga kraja (ne mnogo, simbolično, nekvarljivo).

Ponesite i kupaće kostime te odjeću i obuću za stručnu ekskurziju! 

Učenici  koji imaju osobne dokumente, (iskaznica ili putovnica) iste i ponesu.

Želimo vam sretan put i ugodno druženje na natjecanju!

Državno povjerenstvo za Natjecanje iz biologije

Obavijest o prijevozu (XLSX: 3. 05 KB)