Natjecanja i smotre / 9. travnja 2021.

Ljestvice poretka nakon županijske razine Natjecanja iz njemačkoga jezika 2021. i poziv na državnu razinu

Državno povjerenstvo za provedbu Natjecanja iz njemačkoga jezika 2020./2021. godine pregledalo je dostavljene listove s odgovorima sa županijske razine Natjecanja iz njemačkoga jezika i sastavilo konačne liste. Učenici koji su pozvani na državnu razinu natjecanja označeni su žutom bojom na listi. 

Popis pozvanih učenika ujedno je i poziv na državnu razinu natjecanja. Učenici se neće dodatno pozivati pisanim pozivom na adresu ili e-adresu škole. 

Državna razina Natjecanja iz njemačkog jezika provest će se u matičnim školama natjecatelja 22. i 23. travnja 2021. (sukladno izmijenjenom Vremeniku natjecanja i Dodatnim uputama) prema jesenskom modelu iz 2020. godine tj. na isti način kao i 2020. godine. 

Škole čiji su učenici pozvani na državnu razinu Natjecanja dostavit će predsjedniku Državnog povjerenstva na e-adresu: marko.javorina@azoo.hr najkasnije do 16. travnja 2021. službenu i funkcionalnu e-adresu na koju se šalju ispitni materijali.  

Matične škole moraju poslati i prijave učenika na državno natjecanje, kao što je već bilo navedeno u Dodatnim uputama za provedbu županijske razine Natjecanja iz njemačkog jezika 2021., također najkasnije do 16. travnja 2021. Državno povjerenstvo čestita svim učenicima i mentorima na postignutom uspjehu!

Ljestvice poretka nakon županijske razine Natjecanja iz njemačkoga jezika 2021. i poziv na državnu razinu

(xlsx: 317,08 KB)

Preuzmi