Natjecanja i smotre / 17. ožujka 2015.

Ljestvice poretka nakon županijskog Natjecanja iz francuskoga jezika i popis pozvanih na državno Natjecanje 2015. godine

Objavljujemo konačne ljestvice poretka za sve kategorije Natjecanja iz francuskoga jezika 2015. godine. Na ljestvicama su posebno označeni žutom bojom učenici koji su svojim rezultatom stekli pravo sudjelovanja na državnome Natjecanju. To se ujedno smatra i javnim pozivom na državnu razinu natjecanja pa se učenici neće dodatno pozivati pisanim pozivom na adresu škole.

Prijave za državno natjecanje škole trebaju poslati elektroničkom poštom tajnici Državnoga povjerenstva na sljedeću e-mail adresu: slavenka.markota@azoo.hr najkasnije do 27. ožujka (petak) 2015. Nepotpune i zakašnjele prijave (pristigle nakon navedenog nadnevka) Državno povjerenstvo neće razmatrati. (Prijavu za županijsko / državno Natjecanje iz francuskoga jezika možete pronaći u privitku dokumenta Natjecanje iz francuskog jezika 2015. na stranicama Agencije.)

Državno natjecanje će se održati od 19. do 21. travnja 2015. u Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca u Pagu. Program državnog natjecanja, obavijesti vezane za prijevoz i sve ostale važne informacije Državno će povjerenstvo objaviti na internetskoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje te Vas molimo da je redovito provjeravate.

Svima koji su sudjelovali u pripremi i provedbi školske i županijske razine zahvaljujemo na obavljenom poslu i suradnji, a učenicima i mentorima čestitamo na uspjehu.

Državno povjerenstvo iz francuskoga jezika