Objave / 13. siječnja 2020.

Najava promocije mentora i savjetnika 31. siječnja u Zagrebu

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i odgajtelja u zvanje mentora i savjetnika održat će se 31. siječnja 2020. godine u Hrvatskom državnom arhivu u Zagrebu. Promovirano će biti 367 odgojno-obrazovnih radnika, od toga iz predškolskih ustanova 32 odgojitelja i stručna suradnika, iz osnovnih škola 201 učitelj i stručni suradnik, a iz srednjih škola i učeničkih domova 134 nastavnika, stručna suradnika i odgajatelja.

Svečanom promocijom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja žele nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini. Svečana promocija održat će se u dva dijela u 11 i 13 sati.

Promocija u 11 sati – popis promoviranih (PDF: 818 kb)

Promocija u 13 sati – popis promoviranih ( PDF: 824 kb)

Napomena: Zbog veličine prostora osobama koje dolaze u pratnji promoviranih neće biti moguć ulazak u Veliku čitaonicu Hrvatskog državnog arhiva u kojoj se odvija svečana promocija. Mjesta za sjedenje namijenjena su isključivo odgojiteljima, učiteljima, nastavnicima i stručnim suradnicima promoviranima u zvanje mentora i savjetnika. Zahvaljujemo na razumijevanju.