Objave / 3. travnja 2019.

Najava Festivala znanosti u Rijeci

Festival znanosti na temu Boje, kojega suorganizacijski podupire Agencija za odgoj i obrazovanje, održat će se na više od 30 lokacija u Gradu Rijeci s više od 150 predavanja i aktivnosti u periodu od 8. do 13. travnja 2019. godine.

Agencija za odgoj i obrazovanje također nastavlja višegodišnju dobru praksu priznavanja odgojiteljima, učiteljima i nastavnicima te stručnim suradnicima sudjelovanje na predavanjima tijekom Festivala znanosti u Rijeci za stručno usavršavanje. Prijava za sudjelovanje na FZ nalazi na poveznici: http://ettaedu.azoo.hr/Default.aspx?tid=1 pod „Stručni skupovi – Agencija za odgoj i obrazovanje“.

Za ostvarivanje prava na potvrdu potrebno je poslati popunjeni Obrazac sa popisom predavanja sa najmanje 7 potpisa organizatora na adresu Agencija za odgoj i obrazovanje Podružnica Rijeka, Trpimirova 6, 51000 Rijeka s napomenom obrasci s Festivala znanosti. Za one kolegice i kolege koji su sudjelovali u programu „Vrtići za vrtiće“ ili „Škole za škole“ radi ostvarivanja istog prava, potrebno je dostaviti na istu adresu popunjeni Obrazac o iskustvima u projektu te Obrazac s popisom predavanja s najmanje 2 potpisa organizatora. Obrasce je potrebno dostaviti na adresu do 25. 4. 2019. godine. Eventualna pitanja vezana uz stručno usavršavanje možete uputiti na e-mail adresu: tatjana.ivosevic@azoo.hr

Više o Festivalu znanosti u Rijeci na službenim stranicama Festivala znanosti.