Objave / 1. lipnja 2022.

Dodjela Nagrade Oskar znanja održat će se 13. i 14. lipnja 2022. u Zagrebu

Nakon dvije godine online dodjele Agencija za odgoj i obrazovanje s veseljem najavljuje ovogodišnju dodjelu Nagrade Oskar znanja učenicima pobjednicima državnih i međunarodnih natjecanja u znanju, glazbi i plesu u školskoj godini 2021./2022. Svečana dodjela održat će se u sportskoj dvorani XV. gimnazije u Zagrebu 13. i 14. lipnja 2022. godine.

Prvoga dana u ponedjeljak 13. lipnja Oskari znanja bit će uručeni najboljim učenicima osnovnih škola, a sljedećega dana, 14. lipnja, u utorak nagradit ćemo najuspješnije učenike srednjih škola i učenike koji su osvojili medalje na međunarodnim natjecanjima.  

Oskar znanja, najveće i najprestižnije priznanje učenicima u Hrvatskoj za njihove velike uspjehe na državnim i međunarodnim natjecanjima, ove se godine dodjeljuje 18. puta. Svojim uspjesima i rezultatima na državnim natjecanjima u znanju, glazbi i plesu Oskar znanja osvojilo je 353 učenika, a za pobjedu na međunarodnim natjecanjima Oskarom znanja bit će nagrađeno 40 učenika. Priznanje će biti uručeno i njihovim učiteljima i nastavnicima mentorima, koji su ih pripremali, pratili i motivirali za natjecanja.

Dodjelu Nagrade Oskara znanja organizira Agencija za odgoj i obrazovanje uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske zajednice županija.

U nastavku objavljujemo popis nagrađenih učenika i mentora. Sve eventualne netočnosti u objavljenim tablica (naziv škole, ime, prezime, razred) prijavite do 3. lipnja 2022. na e-mail ivana.ivancic-medved@azoo.hr

Pratite nas na internetskoj stranici www.azoo.hr i na facebook stranici Oskar znanja.

Učenici osnovnih škola dobitnici Oskara znanja 2022.

(pdf: 544,34 KB)

Preuzmi

Učenici srednjih škola dobitnici Oskara znanja 2022.

(pdf: 537,65 KB)

Preuzmi

Učenici osvajači medalja na međunarodnim natjecanjima dobitnici Oskara znanja 2022.

(pdf: 421,83 KB)

Preuzmi