Objave / 30. ožujka 2021.

U Osijeku potpisani sporazumi o suradnji s Medicinskim fakultetom i Odjelom za biologiju

Dugogodišnju uspješnu suradnju s Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Osijeku i Odjelom za biologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera Osijek, Agencija za odgoj i obrazovanje odlučila je osnažiti potpisivanjem ugovora o partnerstvu i suradnji.

Ugovore su u ime institucija 26. ožujka 2021. godine potpisale ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać i prodekanica Medicinskog fakulteta Osijek, izv. prof. dr. sc. Ljubica Glavaš Obrovac, te ispred Odjela za biologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera Osijek pročelnica izv. prof. dr. sc. Ljiljana Krsnik.  

Potpisivanjem Sporazuma potvrđena je dugogodišnja suradnja Agencije za odgoj i obrazovanje s navedenim institucijama u organiziranju stručnog usavršavanja učitelja i nastavnika u znanstvenom i metodičkom području te provođenju programa, projekata i manifestacija iz područja odgoja i obrazovanja. Također, dogovorena je suradnja u provođenju Natjecanja iz biologije, suradnja i organizacija manifestacije Tjedan mozga kao i provođenje različitih projekata iz STEM područja.