Objave / 16. veljače 2021.

Suradnja Agencije i Hrvatskog interdisciplinarnog društva u organizaciji natjecanja „Opisujemo sustave“

Ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać i predsjednik Hrvatskoga interdisciplinarnog društva prof. dr. sc. Josip Stepanić potpisali su 15. veljače 2021. godine Ugovor o suradnji. Potpisivanjem Ugovora potvrđena je višegodišnja suradnja Agencije za odgoj i obrazovanje i Hrvatskoga interdisciplinarnog društva te osiguran njen daljnji nastavak.

Prilikom potpisivanja ugovora ravnateljica Agencije istaknula je kako će Ugovor zasigurno olakšati daljnji zajednički rad, a prof. Stepanić istaknuo je važnost suradnje Hrvatskog interdisciplinarnog društva i škola na području Republike Hrvatske.

Potpisanim ugovorom AZOO-a i HID-a potvrđuju daljnju suradnju u suorganizaciji Natjecanja i smotre „Opisujemo sustave“. Osim toga, ugovorom se obvezuju na suradnju i provođenje projekata iz područja odgoja i obrazovanja, suradnju na stručno-istraživačkim projektima i istraživanjima, zajedničku organizaciju i sudjelovanje na konferencijama, stručnim skupovima i edukacijama te zajedničku organizaciju stručnih usavršavanja i cjeloživotnog obrazovanja odgojno-obrazovnih radnika u interdisciplinarnom znanstvenom području.