Stručni skupovi / 19. srpnja 2015.

webinar Razgovori matematički

Razina i vrsta stručnog skupa: državni, jednodnevni

Namjena: skup je namijenjen učiteljima i nastavnicima matematike

Mjesto održavanja: korištenjem računala, on line

Broj polaznika: 200

Rok prijave: obvezna prijava do 14. prosinca 2015. na http://ettaedu.azoo.hr

Predavači: učitelji, nastavnici, sveučilišni profesori

Ciljevi: sudionici će steći znanja i sposobnosti koje će primijeniti u svakodnevnom radu s učenicima te osnažiti kompetencije za rad u nastavi, upoznati se s vještinama, elementima i sadržajima koje  treba njegovati i razvijati pri usvajanju matematičkih sadržaja, upoznati sa suvremenim strategijama poučavanja, upoznati sa suvremenim nastavnim sredstvima i pomagalima, i načinima kako ih što kvalitetnije koristiti tijekom nastave, usvojiti nove tehnike praćenja i dokumentiranja odgojno-obrazovnog procesa u osnovnoj i srednjoj školi, upoznati sa psihofizičkim osobinama učenika osnovnoškolske i srednjoškolske dobi, izmijeniti iskustva i stavove o temi webinara s predavačima i ostalim sudionicima.

Metode i oblici rada: razgovor

Učitelji i nastavnici će imati mogućnost postavljanja pitanja predavačima, unaprijed ili tijekom razgovora, putem e-maila razgovorimatematicki@gmail.com

Vrednovanje: odgovaranjem na postavljena pitanja

Napomena: webinar (točan datum, vrijeme održavanja, tema i gost-predavač) će biti objavljen do 10. prosinca 2015. na http://ettaedu.azoo.hr i na blogu http://razgovorimatematicki.wordpress.com. Izravnom sudjelovanju može se prijaviti do 200 učitelja i nastavnika. Upute o uključenju u izravni prijenos nalaze se na blogu. Desetak dana nakon izravnog prijenosa, webinar se može pogledati na youtube (link će biti objavljen na blogu).

Voditelj: Neda Lesar

Viša savjetnica za matematiku
Neda Lesar, prof.
telefon: 01/2785 061
e-pošta: neda.lesar@azoo.hr