Stručni skupovi / 18. prosinca 2012.

Izazovi i programi odgojitelja u bolnicama

Razina i vrsta stručnog skupa: međužupanijski, jednodnevni

Namjena: Stručni skup ima za cilj povezati i educirati odgojitelje koji rade u bolnicama u RH Hrvatskoj.

Mjesto održavanja: KBC Zagreb, Klinika za pedijatriju, Dvorana Mayerhofer, Kišpatićeva 12, Zagreb

Broj polaznika: 30

Rok prijave: Obvezna online prijava 8 dana prije početka skupa na adresi: www.ettaedu.eu

Predavači: Mr. Ivanka Gregurinčić, socijalni pedagog Klinika za pedijatriju KBC Zagreb, mr. sc. Marina Stilinović, pedagog, Zavod za dječju kirurgiju KBC Zagreb, Gordana Lukačić, prof. ravnateljica, DV Bukovac, Alka Požnjak-Malobabić, pedagog, DV Bukovac, Zagreb, Ivana Bošnjak, pedagog, DV Bukovac – Vrtić u bolnici, Zagreb, Martina Dodig, odgojitelj, DV Bukovac – Vrtić u bolnici, Zagreb

Ciljevi: Cilj seminara je da prvi put okupi sve odgojitelje, pedagoge i defektologe koji rade u bolnicama na poslovima prevencije poremećaja u ponašanju koji se mogu javiti zbog hospitalizacije. Specifični ciljevi su: definirati opis polova odgojitelja u bolnicama i teme za permanentno stručno usavršavanje odgojitelja u bolnici.

Oblici rada: Predavanja i interaktivni rad.

Vrednovanje: Obrazac za vrednovanje teme i nositelja programa Agencije za odgoj i obrazovanje i obrazac za samovrednovanje nositelja programa i sudionika.

Napomena: Stručni skup organiziraju Klinka za pedijatriju KBC Zagreb, DV Bukovac – Vrtić u bolnici uz  potporu Agencije za odgoj i obrazovanje.

Voditelj

Darko Tot, dipl. socijalni pedagog
Agencija za odgoj i obrazovanje
telefon: 01/27 85 065