Stručni skupovi / 18. rujna 2013.

Godišnja CARNetova korisnička konferencija CUC 2013. „Dohvati znanje“

Razina i vrsta stručnog skupa: nacionalna razina

Namjena: Konferencija je namijenjena korisnicima Interneta iz obrazovnih ustanova svih razina obrazovanja, kao i predstavnicima međunarodnih udruženja, predstavnicima IT industrije i nezavisnih udruga iz područja primjene informacijskih tehnologija.

Mjesto održavanja: Hotel Antunović, Zagrebačka av. 100a, Zagreb

Broj polaznika: 300-400

Rok prijave: obvezna prijava do 19. studenoga 2013. na www.ettaedu.eu. Obavezna je i prijava kod organizatora na http://www.adriatica.net/kongres_hr.htm?kongresID=cuc_2013 uz plaćanje kotizacije.

Predavači: autori radova i radionica prijavljenih na konferenciju, kao i pozvani predavači, te predstavnici CARNeta i njegovih partnera

Ciljevi: Sudionici konferencije će biti informirani o novim i aktualnim oblicima primjene informacijske i komunikacijske tehnologije u obrazovanju i šire. Polaznici radionica će moći primijeniti alate i tehnologije koji su bili predmetom radionice.

Metode i oblici rada: Klasična predavanja i prezentacije; Radionice u računalnim učionicama i radionice u učionicama za grupni rad bez računala; Okrugli stol; TeachMeet

Vrednovanje: Online upitnik kojim polaznici ocjenjuju održani skup.

Napomena: Za sudjelovanje na skupu naplaćuje se kotizacija, ovisno o kategorijama sudionika. Više informacija o prijavi i kotizaciji dostupno je na http://cuc.carnet.hr/2013/prijave Na zahtjev sudionika organizator može izdati tiskanu potvrdu o sudjelovanju.

Voditelj:

Jasna Tingle,
Predsjednica Programskog odbora konferencije CUC 2013.
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet
Tel. +385 1 661 761
e-pošta: jtingle@carnet.hr