Stručni skupovi / 19. prosinca 2017.

4. hrvatska konferencija o superviziji „Supervizija za suvremenu praksu“

Razina i vrsta stručnog skupa: državni, trodnevni

Namjena: Konferencija je namijenjena svima koji su uključeni u pomažući rad: stručnjacima pomažućih profesija, onima koji rade s obiteljima, djecom, mladima i starima, stručnjacima u sustavu socijalne skrbi, odgoja, obrazovanja, zdravstva, penalnog sustava i organizacijama civilnog društva, stručnjacima koji rade s ranjivim i posebno osjetljivim skupinama, savjetovateljima i terapeutima, donositeljima odluka u sustavima socijalne skrbi, obrazovanja, obiteljske politike, pravosuđa i javne uprave, polaznicima poslijediplomskih studija iz područja društvenih, humanističkih i edukacijskih znanosti, supervizorima i svima koji žele naučiti više o superviziji.

Mjesto održavanja: Hotel Ambasador Opatija, Feliksa Peršića 5, Opatija

Broj polaznika: 320

Rok prijave: obvezna online prijava za zaposleno u odgojno- obrazovnim ustanovama do  5. ožujka 2018. na adresu http://ettaedu.azoo.hr/ i na platformi www.konferencija-supervizija.org

Predavači: prof. dr. sc. Marina Ajduković, prof. dr. sc. Ljiljana Igrić, Jasenka Pregrad, prof., Wolfgang Knopf, Eva Flicker, Tatjana Rožić, Zdravko Bokulić, prof., Zvonko Kovačić, Sijtze de Roos

Ciljevi:

  • na plenarnim predavanjima će se razmotriti strateška pitanja i nove spoznaje iz supervizije u Europi i Hrvatskoj.
  • u usmenim izlaganjima će sudionici podijeliti iskustva i dileme vezane uz superviziju.
  • veliki broj radionica omogućit će učenje o odabranim temama iz supervizije, a okrugli stolovi će dati pregled najvažnijih pitanja razvoja supervizije.

Oblici rada: predavanja, radionice i okrugli stolovi

Vrednovanje:

Napomena: Konferenciju organiziraju Studijski centa socijalnog rada Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatsko društvo za superviziju i organizacijski razvoj i Agencija za odgoj i obrazovanje uz pokroviteljstvo Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Voditelj: Prof. dr. sc. Marina Ajduković