Stručni ispiti / 12. ožujka 2020.

Obavijest o provedbi stručnih ispita za odgojitelje pred ispitnim povjerenstvom u Rijeci

Sukladno preporukama Zavoda za javno zdravstvo, a s obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, Dječji vrtić Rijeka u Rijeci pristupio je provođenju preventivnih mjera u cilju zaštite zdravlja djece. S tim u vezi, ravnateljica Vrtića Davorka Guštin, prof., izvijestila je Agenciju za odgoj i obrazovanje o odgađanju svih aktivnosti koje uključuju kontakt djece s drugim osobama koje bi potencijalno mogle ugroziti njihovo zdravlje.

Nastavno na to, Ispitno povjerenstvo za polaganje stručnih ispita odgojitelja u dječjim vrtićima u Rijeci na čelu s predsjednicom Povjerenstva prof. dr. sc. Lidijom Vujičić, donosi odluku o odgodi provedbe praktičnoga dijela ispita (do daljnjega) za pristupnice koje su već pristupile polaganju pisanoga dijela ispita 9. ožujka 2020. godine (o čijim će rezultatima pravovremeno biti izviješćene).

Nadalje, za one koji ponavljaju usmeni dio ispita, provedba se predviđa na Učiteljskom fakultetu, Sveučilištu u Rijeci u prostorijama dekanata 229, 19. ožujka 2020., prema rasporedu u prilogu. 

Raspored usmenog dijela ispita (DOCX: 15. 1 KB)