Objave / 10. ožujka 2020.

Sporazum o suradnji Agencije za odgoj i obrazovanje i Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku

Čelni ljudi Agencije za odgoj i obrazovanje i Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku potpisali su 2. ožujka 2020. godine sporazum o suradnji.  

Sporazumom je pojednostavljena suradnja u području obrazovanja i stručne djelatnosti, kako stručnoga usavršavanja viših savjetnika Agencije za odgoj i obrazovanje, tako i organizacija konferencija, simpozija, skupova i seminara, za sve dionike odgojno-obrazovnoga procesa.

Sporazum o suradnji su potpisali u ime Fakulteta dekan prof. dr. sc. Damir Matanović, a u ime Agencije ravnateljica dr. sc. Dubravka Brezak Stamać. Potpisivanju sporazuma nazočili su: viša savjetnica Ivana Biljan, predstojnica podružnice Agencije za odgoj i obrazovanje u Osijeku, tajnica Agencije Jasna Laura, dipl. iur., izv. prof. dr. sc. Emina Kolar Berbić, prodekannica za nastavu, doc. dr. sc. Snježana Dubovicki, prodekanica za razvojno-stručni rad, izv. prof. dr. sc. Tena Velki, prodekanica za znanost te  izv. prof. dr. sc. Užarević Zvonimir, prodekan za poslovne odnose i međunarodnu suradnju.