Objave / 6. rujna 2021.

Ravnateljica Agencije poželjela svim učenicima i odgojno-obrazovnim djelatnicima uspješnu novu školsku godinu

Prvoga dana nastave školske godine 2021./2022. ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać posjetila je Tehničku školu Ruđera Boškovića u Zagrebu te svim učenicima i djelatnicima škole zaželjela uspješnu školsku godinu. U pratnji ravnateljice škole Đurđice Fuštar, prof., i stručne službe škole posjetili su učenike prvih razreda prijepodnevne smjene, učenicima i njihovim razrednicima poželjele puno uspjeha u učenju i savladavanju školskoga gradiva te da što duže budu u razredu na nastavi uživo.

Dubravka Brezak Stamać u obraćanju učenicima i nastavnicima podsjetila je na ulogu Agencije u odgojno-obrazovnom sustavu, prvenstveno na organizaciju i provedbu natjecanja i smotri te stručno usavršavanje učitelja, nastavnika i stručnih suradnika.

Tehnička škola Ruđera Boškovića nedavno je obilježila 70 godina postojanja, uspješnoga rada, izvrsnosti i prepoznatljivosti te je imenovana regionalnim centrom kompetentnosti. Upravo zato ravnateljica Agencije odabrala je tu izvrsnu škola iz koje je i svim učenicima i odgojno-obrazovnim radnicima poslala poruku:

Na početku ove školske godine svim učenicima, učiteljima, nastavnicima, ravnateljima, odgajateljima i stručnim suradnicima želim uspješan i dobar početak nove školske godina sa željom da učenici što više vremena provedu sa svojim prijateljima u razredu i na izletima, ako to bude moguće. Sve odgojno-obrazovane radnike pozivam da osiguraju poticajno i kreativno okruženje u svojim učionicama i nastave biti kvalitetni suradnici i partneri Agencije za odgoj i obrazovanje. Vjerujem da je pred nama školska godina u kojoj ćemo se najviše baviti odgojno-obrazovnim potrebama i izazovima, a najmanje prilagodbom na epidemiološke mjere, poručila je Dubravka Brezak Stamać.