Projekti / 21. listopada 2021.

Održana popratna radionica nakon 2. studijskog posjeta u projektu Erasmus+ CoDe Coaching i supervizija

Druga popratna radionica za više savjetnike supervizore nakon studijskoga posjeta partnera u projektu Republici Hrvatskoj, koji je održan od 14. do 16. rujna u Zagrebu i Rijeci, održana je 20. listopada 2021. godine.

Popratna radionica održana je online, a viši savjetnici supervizori informirani su o strukturi, ciljevima i ishodima studijskoga posjeta, o radionicama „Metafora“ i „Kako unaprijediti profesionalne odnose“, o provedenoj demonstraciji coaching susreta, metodi „Inszenario coaching„ te prijemu u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke.

Sudionici popratne radionice saznali su i rezultate evaluacije studijskoga posjeta od strane sudionika, kao i iskustva provedbe kombiniranog studijskoga posjeta uživo i online, što se pokazalo vrlo učinkovitim načinom uključivanja predstavnika partnera u projektu koji nisu mogli fizički sudjelovati u posjetu. Voditelji popratne radionice bile su Sabina Marunčić, Mirjana Kazija i Renata Ozorlić Dominić, koje su bile organizatorice i voditeljice programa studijskoga posjeta.