Objave / 10. studenoga 2022.

Poznati datumi održavanja natjecanja i smotri učenika u 2022./2023. školskoj godini

Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je uz prethodnu suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja Vremenik i Opća pravila za provedbu natjecanje i smotri učenika osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj u 2022./2023. školskoj godini.

Vremenik održavanja školskih, županijskih i državnih razina natjecanja i smotri dostupan je na linku Vremenik a Opća pravila za provedbu natjecanja i smotri možete potražiti na linku u nastavku Pravila.

Ove školske godine Agencija za odgoj i obrazovanje organizirat će i provesti 38 natjecanja i smotri, a ciklus će započeti školskom razinom Natjecanja iz njemačkoga jezika 17. siječanja 2023. godine.

Na natjecanjima i smotrama učenici i njihovi mentori predstavljaju rezultate rada, znanje, vještine i kreativnost. Provođenje natjecanja i smotri učenika osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske provodi Agencija za odgoj i obrazovanje u suradnji sa strukovnim društvima i udrugama. Upute za organizaciju i provođenje pojedinih natjecanja i smotri objavit ćemo naknadno u Katalogu natjecanja i smotri.