Objave / 21. kolovoza 2020.

Pisci na mreži, 26. kolovoza 2020. gostuje Nada Topić

Gošća 96. programa Pisci na mreži bit će Nada Topić, knjižničarka i divna pjesnikinja koja je hrabro i uspješno ušla i u prozu. Mnogo toga se može još dodati, a mnogo toga saznat ćemo, vjerujemo, iz razgovora s autoricom u programu Pisci na mreži.

Namjera je urednika i voditelja programa Pisci na mreži, viših savjetnika Agencije za odgoj i obrazovanje Mirele Barbaroše-Šikić i Miroslava Mićanovića, da u virtualnim susretima učenici saznaju tko su hrvatski pisci, kako, zašto i za koga pišu.

 

Pozivnica (PDF: 329 KB)

Namjera nam je danas u razgovoru s Nadom Topić, a u idućim virtualnim susretima i s drugim hrvatskim autorima, autoricama, saznati: tko su oni, kako, zašto i za koga pišu? Željeli bismo s našim gostima na mreži, s hrvatskim piscima (različitih generacija, poetika, zanimanja…) i s vama – prisutnim učenicima i nastavnicima, sa sudionicima na udaljenim mjestima – ući u njihove radionice, proći labirintima njihovih književnih tekstova, dobiti pouzdaniji uvid kako i gdje žive, što čitaju, što im je važno u procesu pisanja, što misle o novim tehnologijama i mogućnostima komuniciranja s drugima, koji su njihovi uzori i životni izbori?