Objave / 31. svibnja 2023.

Oskar znanja 2023. održat će se 13. lipnja u Zagrebu

Svečana dodjela Oskar znanja pobjednicima državnih natjecanja u znanju, glazbi i plesu u školskoj godini 2022./2023., i učenicima koji su osvojili medalje na međunarodnim natjecanjima održat će se 13. lipnja 2023. godine u 12 sati u Kongresnoj dvorani Globus na Zagrebačkom velesajmu.

Najveće i najprestižnije priznanje učenicima u Hrvatskoj za postignute vrhunske rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima, ove se godine dodjeljuje 19. put. Dodjelu Oskar znanja organizira Agencija za odgoj i obrazovanje uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske zajednice županija.

Skulptura Oskar znanja mijenjala se kroz ovih 19 godina. Kreirali su je akademski umjetnici, djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje u Čakovcu, učenica škole Primijenjene umjetnosti i dizajna iz Zagreba i studentica Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. Ove godine skulpturu Oskar znanja izrađuju učenici i učitelji Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.

U nastavku objavljujemo popis nagrađenih učenika i mentora. Sve eventualne netočnosti ili propuste u objavljenim tablica (naziv škole, ime, prezime, razred) prijavite na e-mail ivana.ivancic-medved@azoo.hr do 2. lipnja 2023. Uskoro ćemo objaviti više detalja o ovogodišnjoj dodjeli. Pratite nas na internetskoj stranici www.azoo.hr i na facebook stranici Oskar znanja.

Učenici pobjednici državnih natjecanja u znanju

(xlsx: 39,34 KB)

Preuzmi

Učenici glazbenih i plesnih škola pobjednici državnih natjecanja

(xlsx: 37,23 KB)

Preuzmi

Učenici osvajači medalja na međunarodnim natjecanjima

(xlsx: 32,35 KB)

Preuzmi