Objave / 24. rujna 2017.

Obavijest o promjeni datuma i mjesta održavanja svečane promocije mentora i savjetnika

Zbog nemogućnosti održavanja svečanih promocija na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu iz tehničkih razloga, Agencija za odgoj i obrazovanje obavještava vas o promjeni datuma i mjesta održavanja svečane promocije. Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i odgajatelja u zvanje mentora i savjetnika održat će se 6. listopada 2017. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Zbog velikog broja promoviranih (615 odgojno-obrazovnih radnika) svečana promocija održat će se u dva dijela. Prvi dio započet će u 11 sati na kojem će biti promovirani odgojitelji i stručni suradnici iz predškolskih ustanova te dio učitelja i stručnih suradnika iz osnovnih škola, a u 14 sati održat će se promocija ostalih učitelja i stručnih suradnika osnovnih škola te nastavnika, stručnih suradnika i odgajatelja iz srednjih škola i učeničkih domova.

U dokumentima objavljujemo popis promoviranih i molimo odgojno-obrazovne radnike da dođu na promociju prema objavljenom rasporedu. Naknadne promjene rasporeda nisu moguće.

Promocija u 11 sati

Promocija u 14 sati