Objave / 27. ožujka 2019.

Obavijest o natječaju The ISABS Future Scientist Award i međunarodnom kongresu “Practical Knowledge for Students”

U Splitu će se od 4. do 7. travnja 2019. godine održati Međunarodni kongres “Practical Knowledge for Students” na Medicinskom fakultetu. Zahvaljujući ostvarenoj suradnji Agencije za odgoj i obrazovanje te vodećih domaćih i svjetskih institucija u području očuvanja zdravlja te edukacije o zdravlju, poput zajedničkog projekta Međunarodnog društva primijenjenih bioloških znanosti (ISABS), Ministarstva znanosti i obrazovanja, objavljen je natječaj za prijavu radova do 1. svibnja 2019. 

Informacije o detaljima prijave radova te prestižnim nagradama The ISABS Future Scientist Award nalaze se na poveznici: (https://isabs.hr/the-isabs-future-scientist-award/). Iznimno je zadovoljstvo najaviti i pozvati zainteresirane učitelje, nastavnike posebice prirodne grupe predmeta te učenike te zainteresiranu javnost na svečano otvaranje međunarodnog  kongresa “Practical Knowledge for Students”.

Uvodno predavanje održat će prof. dr. sc. Dragan Primorac 5. travnja 2019. godine u 16:00h u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu (Šoltanska 2). Od uglednih svjetskih predavača izdvajamo dobitnika Nobelove nagrade, kao i vrhunske hrvatske znanstvenike, već spomenutog prof. dr. sc. Dragana Primorca te prof. dr. sc. Miroslava Radmana i druge renomirane stručnjake.

Sve informacije o programu međunarodnog kongresa, dostupne se na web stranici www.practicalknowledgeforstudents.com. Sva su predavanja besplatna te u potpunosti otvorena za javnost.

Natječaj The ISABS Future Scientist  Award-2019 (DOC: 783 kb)