Natjecanja i smotre / 29. ožujka 2021.

XXVII. državno Natjecanje iz španjolskoga jezika 2021. – popis pozvanih učenika

XXVII. državno Natjecanje iz španjolskoga jezika održat će se 22. i 23. travnja 2021. u matičnim školama učenika.

Popis učenika pozvanih na državno natjecanje dobili smo nakon objedinjavanja rezultata sa županijskog natjecanja. Članovi Državnog povjerenstva su još jednom pregledali pristigle listove za odgovore koji su prešli zadane pragove, uskladili ispravljanje i bodovanje po jedinstvenom kriteriju. Učenici označeni žutom bojom stekli su pravo natjecanje na državnoj razini Natjecanja iz španjolskog jezika 2021.

Ravnatelj škole, čiji je učenik stekao pravo sudjelovanja na državnom natjecanju, dužan je predsjednici Državnoga povjerenstva najkasnije do 2. travnja 2021.na elektroničku poštu cvjetanka.bozanic@skole.hr ili  cvjetanka.bozanic@azoo.hr) poslati PRIJAVNICU za državno natjecanje  – kao običan word dokument (neskeniranu).

Državna razina natjecanja i smotri u šk. god. 2020./2021. održavat će se u matičnim školama učenika prema izmijenjenom Vremeniku koji je objavljen na službenim stranicama www.azoo.hr  

Detaljne upute o provedbi natjecanja poslat će DP na elektroničke adrese koje će predsjednici DP poslati ravnatelji škola.

Čestitamo svima pozvanima na postignutom uspjehu!

Predsjednica Državnog povjerenstva Cvjetanka Božanić, prof, savjetnik      

Lista A- poredak nakon županijskoga Natjecanja iz španjolskoga jezika

(xlsx: 33,63 KB)

Preuzmi

Lista B- poredak nakon županijskoga Natjecanja iz španjolskoga jezika

(xlsx: 10,74 KB)

Preuzmi

Prijavnica za državno Natjecanje iz španjolskoga jezika 2021.

(docx: 12,94 KB)

Preuzmi