Natjecanja i smotre / 12. ožujka 2012.

Privremene liste pozvanih učenika i hospitanata na Školu stvaralaštva Novigradsko proljeće 2012.

Važne napomene uz privremenu listu pozvanih učenika

  1. Sve informacije: o dolasku učenika, načinu plaćanja, promjenama na privremenim listama učenika, ili bilo što drugo vezano za učenike i njihovo sudjelovanje na Školi stvaralaštva „Novigradsko proljeće“ (2012) – nalaze se isključivo na stranicama Škole stvaralaštva Novigradsko proljeće: www.novigradsko-proljece.com
  2. Obrazac Suglasnost roditelja o poštivanju pravila ponašanja učenika tijekom Škole stvaralaštva Novigradsko proljeće 2012. nalazi se na stranicama AZOO-a (www.azoo.hr) i Škole stvaralaštva Novigradsko proljeće (www.novigradsko-proljece.com) – učenik mora imati potpisan od strane roditelja, odnosno imati suglasnost za dolazak u Školu.
  3. Hospitanti, koji su u traženom roku potvrdili dolazak u Školu stvaralaštva „Novigradsko proljeće“ (2012), ne trebaju posebno rezervirati smještaj u hotelu i sami osiguravaju i plaćaju troškove putovanja.
  4. Odabrani učenici moraju potvrditi svoj dolazaka u Školu stvaralaštva najkasnije do 30. ožujka 2012. isključivo na e-mail adresu: info@novigradsko-proljeće.com
  5. Učenik koji ne potvrdi svoj dolazak do 30. ožujka neće biti i pozvan i ne može sudjelovati u radu Škole.
  6. Učenici koji se nalaze ispod crvene crte nisu ušli u primarni odabir, ali njihovo sudjelovanje nije isključeno. Ako netko od pozvanih učenika ne potvrdi svoj dolazak, crvena se crta pomiče na dolje, stoga preporučamo redovito praćenje promjena na stranicama Škole stvaralaštva.
  7. Navedene županije odredile su broj učenika koje će ove godine financirati sukladno bodovnoj listi: Zagrebačka županija – 12 učenika; Brodsko-posavska županija – 2 učenika; Požeško-slavonska županija – 1 učenik; Zadarska županija – 2 učenika; Dubrovačko-neretvanska županija – sve primljene učenike; Grad Zagreb – 45 učenika.
  8. Nakon što potvrde dolazak u Školu stvaralaštva, svi pozvani učenici bit će obaviješteni o daljnjim koracima putem internetskih stranica Agencije za odgoj i obrazovanje i Škole stvaralaštva.
  9. Molimo sve sudionike da redovito prate internetske stranice Agencije za odgoj i obrazovanje i Škole stvaralaštva.

 

Dokumenti

Napomene uz privremenu listu pozvanih učitelja (hospitanata)

Svi pozvani hospitanati učitelji dužni su do 30. ožujka 2012. na mail: maja.zrncic@azoo.hr potvrditi dolazak na Školu stvaralaštva Novigradsko proljeće 2012.

Hospitanti su raspoređeni u radionice kako stoji u tablici i ne mogu se mijenjati.