Natjecanja i smotre / 24. ožujka 2014.

Popisi učenika pozvanih na XIX. državno Natjecanje iz hrvatskoga jezika 2014.

Objavljujemo popise pozvanih na XIX. državno natjecanje iz hrvatskoga jezika u svih šest kategorija. Popise je pozvanih na Državno natjecanje iz hrvatskoga jezika Državno povjerenstvo izradilo na temelju pristiglih ljestvica konačnoga poretka županijskih povjerenstava i na temelju pregleda testova županijskih prvaka (prva tri po kategoriji) po jedinstvenom kriteriju na sastanku u Zagrebu održanom 14. ožujka 2014. godine. Ovo je jedini poziv učenicima na XIX. državno natjecanje iz hrvatskoga jezika.

Državno će se natjecanje održati od 6. do 8. svibnja 2014. u Gimnaziji Antuna Vrančića u Šibeniku. Program Državnoga natjecanja, obavijesti vezane za prijevoz i sve ostale važne informacije Državno će povjerenstvo objavljivati na mrežnoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje te vas molimo da je redovito provjeravate.

Svima koji su sudjelovali u pripremi i provedbi školske i županijske razine Natjecanja zahvaljujemo na pravodobnosti, pouzdanosti i suradnji. Učenicima i mentorima čestitamo na uspjehu.