Natjecanja i smotre / 8. srpnja 2020.

Popis pozvanih na državno Natjecanje iz engleskoga jezika 2020. i upute za prijavu

Objavljujemo konačne ljestvice poretka za sve kategorije županijskog Natjecanja iz engleskoga jezika 2020. godine. Na ljestvicama su posebno označeni i istaknuti učenici koji su svojim rezultatom stekli pravo sudjelovanja na državnom Natjecanju. To se ujedno smatra i javnim pozivom pa se učenici neće dodatno pozivati pisanim pozivom na adresu škole.

 

Državno natjecanje održat će se 28. i 29. listopada 2020. u matičnim školama učenika i na njemu sudjeluju učenici osnovnih i srednjih škola na temelju rezultata postignutih na županijskoj razini Natjecanja u školskoj godini 2019/2020. Pravo sudjelovanja imaju i studenti 1. godine studija, koji su u školskoj godini 2019/2020. pohađali 4. razred srednje škole.

Za prijavu na državno Natjecanje iz engleskoga jezika potrebno je ispuniti dva obrasca iz privitka:

a) Upitnik – učenici će potpisani (i skenirani) upitnik za državnu razinu Natjecanja dostaviti mentoru, koji će isti dostaviti tajnici natjecanja najkasnije do 21. rujna 2020. Upitnik treba biti potpisan od strane roditelja/skrbnika.

b) Izjava ravnatelja – izjavu ispunjava ravnatelj matične škole te ju je potrebno potpisati, ovjeriti pečatom te skenirati i poslati zajedno s Upitnikom (Prilog 1) na adresu izabela.potnarmijic@azoo.hr Izjavom se određuje u kojoj kategoriji će se učenik natjecati.

Molimo vas da oba dokumenta šaljete zajedno, u jednom mailu.

Sve važne obavijesti i dodatne upute Državno povjerenstvo će objaviti na internetskoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje te vas molimo da je redovito provjeravate.
Svima koji su sudjelovali u pripremi i provedbi školske i županijske razine zahvaljujemo na obavljenom poslu i suradnji, a učenicima i mentorima čestitamo na uspjehu.

Državno povjerenstvo

Rezultati županijskih Natjecanja iz engleskoga jezika i popis  učenika koji su se plasirali na državno Natjecanje iz engleskoga jezika ( XLS: 208 KB)

Prijavnica za državno Natjecanje iz engleskoga jezika 2020. (DOCX: 14 KB)