Natjecanja i smotre / 5. ožujka 2017.

Popis pozvanih na državnu Smotru LiDraNo 2017.

Članovi prosudbenih povjerenstava za pojedine izraze i kategorije odabrali su radove učenika koji se pozivaju na državnu Smotru literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2017.

Državna smotra LiDraNo održat će se u Primoštenu od 20. do 24. ožujka 2017. godine: od 20. do 22. ožujka za učenike i mentore osnovnih škola, a od 22. do 24. ožujka za učenike i mentore srednjih škola.

Detaljan program održavanja smotre LiDraNo 2017. s uputama za sudionike u vezi s prijevozom, vremenima održavanja okruglih stolova, izložbi, proba i nastupa bit će objavljen naknadno na internetskoj stranici azoo.hr .

Priznanja i zahvalnice bit će otisnute u skladu s objavljenim podacima u tablicama.  Moguće ispravke objavljenih podataka (ime i prezime učenika i mentora, naziv škole) potrebno je poslati  najkasnije do 8. ožujka 2017. na e-adresu natjecanjaismotre@azoo.hr

Ako učenik ili mentor koji je pozvan na državnu smotru LiDraNo 2017., ne dolazi, škola je o tome dužna obavijestiti Agenciju za odgoj i obrazovanje pisanim putem na e-adresu tajnice Državnoga povjerenstva mica.mladineo-desnica@azoo.hr do 16. ožujka 2017.

Ako pozvani učenik ili mentor ne dolazi, na njegovo mjesto ne može doći drugi učenik ili mentor koji nije na popisu pozvanih.

Čestitamo svim učenicima i mentorima!

Državno povjerenstvo Smotre LiDraNo 2017.

OSNOVNE ŠKOLE

SREDNJE ŠKOLE