Natjecanja i smotre / 27. ožujka 2012.

Popis pozvanih na državnu Smotru LiDraNo 2012. i obavijesti o održavanju Smotre

Članovi prosudbenih povjerenstava odabrali su radove i učenike koje pozivaju na državnu Smotru LiDraNo 2012. i očekujemo oko 850 pozvanih sudionika.

LiDraNo 2012. održat će se u Šibeniku od 15. do 19. travnja 2012.

Od 15. do 17. travnja (nedjelja – utorak) sudjelovat će učenici i mentori osnovnih škola.
Od 17. do 19. travnja (utorak – četvrtak) sudjelovat će učenici i mentori srednjih škola.

Svi sudionici bit će smješteni u Hotelu Ivan (Solaris Hotels Resort), gdje će se odvijati i cjelokupni program Smotre LiDraNo za sve izraze, uključujući i scenski izraz.

Dokumenti

Napomena za skupne scenske nastupe: molimo sve dramske grupe da svoje skupne nastupe prilagode ovogodišnjim uvjetima. Skupni scenski nastupi (i probe) održavat će se u Kongresnoj dvorani Kornati (Hotel Ivan) koja ima pozornicu i ulaze sa stražnje strane, ali nema zastor (pozornica je duboka oko 5 m, a široka oko 7,5 m). Tehničke mogućnosti (upotreba svjetla i ozvučenja) bit će osigurane kao i na prethodnim smotrama. Dostupni rekviziti će biti oni koje je škola domaćin u mogućnosti nabaviti (stolci, stolovi, klupe i sl.), za sve posebnosti molimo dramske grupe da ih same osiguraju. Objavljujemo raspored proba i nastupa.

Dokumenti

U nastavku objavljujemo program Smotre LiDraNo 2012. po danima, uz napomenu da Agencija za odgoj i obrazovanje zadržava pravo izmjene programa Smotre. 

OBAVIJESTI O PRIJEVOZU I UPUTE VODITELJIMA PUTA

Obavijest o prijevoz za učenike i učitelje osnovnih škola na državnu Smotru LiDraNo 2012. u Šibenik za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju: polazak: 15. travnja u 8 sati na parkiralištu Cibone (ukrcaj od 7.30 sati)Prijevoznik je Autoturist Samobor.

Obavijest o prijevoz za učenike i nastavnike srednjih škola na državnu Smotru LiDraNo 2012. u Šibenik za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju: polazak: 17. travnja u 8 sati na parkiralištu Cibone (ukrcaj od 7.30 sati)Prijevoznik je Autoturist Samobor.

Obavijest voditeljima puta

Molimo voditelje puta da zbog bržeg i jednostavnijeg smještaja u Šibeniku:

  1. naprave  popis sudionika, s podacima o datumu rođenja učenika
  2. tijekom vožnje voditelji puta dobit će,  pozivom na dan polaska na broj 098 244 405, od Đorđa Jankovića podatke o vrsti smještaja (učenici će biti smješteni u dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim sobama, a mentori u dvokrevetnima).
  3. radi lakšeg i bržeg smještaj u sobe (smještaj se organizira prema županijama), sastavite smještaj po sobama i po dolasku u Hotel Ivan predati popis na recepciju.