Natjecanja i smotre / 13. ožujka 2014.

Popis pozvanih na državno Natjecanje iz latinskog i grčkog jezika 2014.

Objavljujemo konačne ljestvice poretka za sve kategorije Natjecanja iz latinskog i grčkog jezika na državnoj razini 2014. godine. Natjecanje iz latinskog i grčkog jezika održano je 25. veljače 2014. godine. Članovi Državnog povjerenstva pregledali su testove pristigle sa županijske razine te  uskladili ispravljanje i bodove po jedinstvenom kriteriju. Objavljeni popis smatra se ujedno i javnim pozivom na državnu razinu natjecanja te se na škole neće slati posebni pisani pozivi.

Državno će se natjecanje održati od 9. do 11. travnja 2014. godine u Gimnaziji Vladimira Nazora u Zadru. Program državnog natjecanja, obavijesti vezane za prijevoz, smještaj i sve ostale važne informacije povjerenstvo će objaviti na internetskoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje pa vas molimo da je redovito provjeravate. Za sada možemo reći da će organizirani autobusni prijevoz biti omogućen iz Zagreba, a da za Osijek nismo sigurni. Smještaj sudionika bit će u hostelu u Boriku. Dolazak sudionika u Zadar predviđen je 9. travnja, u poslijepodnevnim satima, a povratak 11. travnja također u poslijepodnevnim satima.

Molimo ravnatelje škola iz kojih su pozvani učenici da ispunjenu prijavnicu za sudjelovanje koja se nalazi u prilogu pošalju elektronskom poštom na adresu tajnice Državnog povjerenstva kornelija.pavlic@azoo.hr što prije, a najkasnije do 21.ožujka 2014.godine u ponoć. Nepotpune i naknadne prijave neće se uzimati u obzir

Svima koji su sudjelovali u pripremi i provedbi školske i županijske razine zahvaljujemo na suradnji, a učenicima i mentorima čestitamo na ostvarenim rezultatima.

Sretan put u Zadar!

Državno povjerenstvo

Zagreb, 13. ožujka 2014.

Kontakt: 098 38 58 22 (Kornelija Pavlić, tajnica)