Natjecanja i smotre / 10. ožujka 2015.

Popis pozvanih na državno Natjecanje iz hrvatskoga jezika 2015.

Objavljujemo popise pozvanih na XX. državno natjecanje iz hrvatskoga jezika u svih šest kategorija. Popise je pozvanih na XX. državno Natjecanje iz hrvatskoga jezika Državno povjerenstvo, prema uputama za Natjecanje iz hrvatskoga jezika 2015., izradilo na temelju pristiglih ljestvica konačnoga poretka županijskih povjerenstava. Ovo je jedini poziv učenicima na XX. državno Natjecanje iz hrvatskoga jezika.

Državno će se natjecanje održati od 28. do 30. travnja 2015. godine. Obavijest će o mjestu održavanja XX. državnoga Natjecanja iz hrvatskoga jezika biti naknadno objavljena. Dolazak i odlazak na Državno natjecanje nužno je obaviti organiziranim prijevozom o čemu ćete također biti na vrijeme obaviješteni na mrežnim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje. Drugačiji oblik putovanja nije moguć bez znanja tajnice Državnoga povjerenstva za Natjecanje iz hrvatskoga jezika. Zbog ovih, i drugih važnih obavijesti, molimo vas redovito posjećujete mrežne stranice Agencije.

Svima koji su sudjelovali u pripremi i provedbi školske i županijske razine Natjecanja zahvaljujemo na pravodobnosti, slijeđenju uputa, pouzdanosti i suradnji. Učenicima i mentorima čestitamo na uspjehu.

Dokumenti