Natjecanja i smotre / 6. ožujka 2020.

Ljestvice poretka nakon županijskog Natjecanja iz španjolskoga jezika 2020.

Objavljujemo ljestvice poretka rezultata učenika nakon županijskog natjecanja iz španjolskoga jezika, koju je načinilo Državno povjerenstvo. Učenici čija imena se nalaze na ljestvici označena i istaknuta žutom bojom stekli su pravo sudjelovanja na XXVI. državnom Natjecanju iz španjolskoga jezika koje će se održati od 2. do 4. travnja 2020. u Osnovnoj školi Vidikovac u Puli.

Učenici se neće dodatno pozivati pisanim pozivom na adresu škole, a ravnatelj škole čiji učenik je stekao pravo sudjelovanja na državnom natjecanju dužan je do 13. ožujka 2020. ispunjavanjem prijave za državno natjecanje koristeći obrazac koji se nalazi u sastavu Uputa za pripremu i provođenje natjecanja iz španjolskoga (u prilogu), prijaviti dolazak učenika i mentora pratitelja na državno natjecanje na adresu cvjetanka.bozanic@skole.hr ili cvjetanka.bozanic@azoo.hr.

Program državnog natjecanja i sve ostale važne informacije državno povjerenstvo će objaviti na internetskim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje.

Sve potrebne informacije za prijevoz i program državnoga natjecanja državno povjerenstvo objavit će na internetskim stranicama www.azoo.hr.

Rezultati nakon županijskog natjecanja iz španjolskog jezika – lista A (XLS: 202 KB)

Rezultati nakon županijskog natjecanja iz španjolskog jezika – lista B (XLS: 112 KB)

Pozivnica na državno Natjecanje iz španjolskog jezika 2020. (DOC: 44 KB)