Natjecanja i smotre / 8. ožujka 2017.

Ljestvice poretka nakon županijskog Natjecanja iz talijanskoga jezika za osnovne i srednje škole i poziv na državno natjecanje

Objavljujemo ljestvicu poretka rezultata učenika nakon županijskog natjecanja iz talijanskoga jezika, koju je načinilo Državno povjerenstvo. Učenici čija imena se nalaze na ljestvici označena i istaknuta žutom bojom stekli su pravo sudjelovanja na državnom natjecanju.

Učenici se neće dodatno pozivati pisanim pozivom na adresu škole, a ravnatelji su dužni ispuniti Prijavnicu za sudjelovanje učenika na državnom natjecanju, poslati ispunjeni obrazac za državno natjecanje iz talijanskoga jezika i potvrditi dolazak učenika i mentora pratitelja na državno natjecanje do 13 ožujka 2017. na adresu elektroničke pošte: marija.puskaric@azoo.hr Ova je e-mail adresa je zaštićena od spam-robota. Morate uključiti Javascript da biste je vidjeli.

Program državnog natjecanja i sve ostale važne informacije o organiziranom prijevozu državno povjerenstvo će pravovremeno objaviti na mrežnim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje.