Natjecanja i smotre / 16. ožujka 2014.

Ljestvice poretka nakon županijskog Natjecanja iz francuskoga jezika i popis pozvanih na državno Natjecanje 2014. godine

Objavljujemo konačne ljestvice poretka za sve kategorije Natjecanja iz francuskoga jezika 2014. godine. Na ljestvicama su posebno označeni žutom bojom učenici koji su svojim rezultatom stekli pravo sudjelovanja na državnome Natjecanju. To se ujedno smatra i javnim pozivom na državnu razinu natjecanja pa se učenici neće dodatno pozivati pisanim pozivom na adresu škole.

Prijave za državno natjecanje škole trebaju poslati elektroničkom poštom tajnici Državnoga povjerenstva na sljedeću e-mail adresu: alice.stepinac@azoo.hr najkasnije do 27. ožujka (četvrtak) 2014. (vidi privitak: Prijava za županijsko / državno Natjecanje iz francuskoga jezika)

Državno će se natjecanje održati od 06. do 08. travnja 2014. u Primoštenu. Program državnog natjecanja, obavijesti vezane za prijevoz i sve ostale važne informacije Državno će povjerenstvo objaviti na internetskoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje te vas molimo da je redovito provjeravate.

Svima koji su sudjelovali u pripremi i provedbi školske i županijske razine zahvaljujemo na obavljenom poslu i suradnji, a učenicima i mentorima čestitamo na uspjehu.

Državno povjerenstvo iz francuskoga jezika